Намиране на подходящата домакиня за вас и вашето домакинство

Търсенето на способна домашна прислужница, която може да стане добре дошъл и функциониращ компонент на вашето домакинство, може да изглежда непосилна задача, но има няколко стратегии, които могат да направят процедурата много по-малко сложна. Устната уста е постоянно полезна, защото вашият приятел често може допълнително да даде справка за посочения човек. Жълтите страници изброяват решения за почистване, както и онлайн сайтовете.

Телефонно интервю ще ви помогне да изберете дали този човек си струва да отидете, след като имате име. Понастоящем създадохте достъп до дома си и се подгответе сами за тежка, изчерпателна среща. Като се има предвид, че заблудите са най-подходящи за възникване на пропуски във взаимодействието, е важно да бъдете изключително изчерпателни по отношение на вашите предположения. Може да искате да разработите резюме на работата, което можете да използвате като устройство през целия процес на интервю. Той трябва да се състои от графика, определени задължения, домашен ред, както и изисквания, и естествено, заплата и обезщетения. Разходка из вашето жилище, както и обсъждане на вашите очаквания ще работи. Запазете блокче за бележки, за да запишете отговорите на вашите запитвания, за да помогнете на паметта си, както и да предотвратите допълнително объркване или погрешно схващане по-късно.

Тъй като ще давате достъп на непознат на цифров компютър както на членовете на вашето семейство, така и на дома ви, от съществено значение е да сте цялостни в разглеждането на референциите. Домашна прислужница, която е устойчива да споделя подробности, определено е червен флаг, след като заяви, че интервюто не трябва да се чувства като инквизиция. Бъдете приятелски настроени и внимателни, или може да изгоните потенциално страхотна камериерка обратно през входната врата.

Когато проследявате препоръките, попитайте жизненоважното запитване: "Бихте ли наели този човек да работи отново за вас?" Можете да откриете количества по тази проста грижа, както и докато много хора със сигурност биха се поколебали да говорят неприятно за предишна камериерка, като цяло те със сигурност ще отговорят искрено. Последващи действия „Защо“ или „Защо не“ трябва да ви предоставят по-добра информация.

Ако искате да научите повече за домоуправител, посетете тази страница.

След като задълженията и разходите действително са били договорени, каквото и да е необходимо, трябва да се състави направо в ясен, лесен за разбиране договор. Състои се от подробности като дни, както и планирани часове, ваканции, разбивка на очакваните решения, ден за оценка на ефективността, който доставя почистващите консумативи и договореното плащане. Когато вие, както и чисто новата ви почистваща къща подпишете този договор, всеки от вас трябва да запази дубликат за бъдещи препоръки.

Защо човек започва компания за почистване на къщи? Разбира се, това може да е заради любовта към почистването и предлагането на потребителите на това прекрасно чувство, че самото посещение в великолепно почистен дом може да породи, но повече от вероятно е и да носи печалба.

Ако организациите просто се заемат да покрият разходите си, не е вероятно те със сигурност да работят дълго време. Първата стъпка към печелене на печалба и следователно постигане на успех в бизнес за почистване на къщи е да установите колко точно всъщност ви връща да предоставяте услугата на клиентите.

Търсенето на способна домашна помощница, която може да се превърне в добре дошъл, както и в работещ компонент на членовете на вашето семейство, може да изглежда сложна задача, но има редица техники, които могат да направят процедурата много по-опростена. Икономката, която не е способна да споделя информация, със сигурност е червен флаг, след като заяви, че срещата не трябва да се чувства като инквизиция. Бъдете приятелски настроени и внимателни, или може да изкарате потенциално страхотен почистващ препарат от къщата от входната врата.

Можете да научите количества от тази проста грижа, както и въпреки че няколко души не биха искали да говорят неблагоприятно по отношение на предишен почистващ препарат за къщи, те почти непрекъснато ще се отнасят към това истински. След като вие, както и чисто новата ви домакиня подпишете това споразумение, всеки от вас трябва да поддържа копие за бъдещо препоръчване.

Comments

Popular posts from this blog

Как се справяте с наемането на пазач?

По-чисти работни места в дома - каква задача интелигентните домакинства смятат за полезна за поддържане?