Как се справяте с наемането на пазач?

Отказали ли сте се от опитите да поддържате дома си подреден? Прекарвате ли цялото си свободно време в прочистване, а също и в измиване, когато предпочитате да се забавлявате на открито с младежите си?

Взели сте решение да наемете чистач за дома, но не сте сигурни по какъв път да поемете. Ако изберете голяма фирма с търговска марка, която да изпраща служители във вашата къща да се подреждат, или избирате независим чистач на свободна практика, който прави това на пълен работен ден като прехраната, докато определя собствените си такси и предлага много повече приспособимост към тяхната работа и часове? Който и да изберете, бих искал да спомена някои концепции, както и предпазливи думи, за които да помислите, когато търсите някой напред във вашата къща за тази цел. Трудно е да разпознаете на кого можете да разчитате, така че следвайте тези указания за полезно и безопасно изживяване.

Ако искате повече информация за професионален домоуправител, просто отворете тази страница.

Определете какво искате да направите този човек във вашето жилище. Направете списък на задълженията, които искате да изпълнявате веднъж седмично (или на всеки два месеца в зависимост от вашите нужди).

Определете конкретно точно как със сигурност бихте искали да се направи. Вашата концепция за спретнато може да не съвпада като някой друг, също и някой, който се занимава с това.

Попитайте съсед дали може да насочи някого към вас. Препоръките са най-ефективният метод за намиране на висококачествена помощ за семейството.

За да получите допълнителна информация за домоуправител, отидете на тази връзка.

Обадете се на няколко агенции, за да видите какво могат да таксуват за услугите си. Те може да искат да се появят, за да направят първо ценова оферта, но минимум от вас със сигурност ще получи някаква представа за това какво експертните служители таксуват като скала за контраст.

Предварително екранирайте всеки тип кандидат по телефона. Разберете за колко време са останали в бизнеса, дали са сертифицирани, обезпечени и също застраховани, а също така получете няколко препоръки, за да се обадите, преди някога да са дошли в дома ви. Определете доколко те разпознават това, което питате, дали има забележителна езикова разлика. Можете ли да ги разберете, когато говорят с вас?

Ако откриете, че те са легитимни, както и се чувствате удобно, ако ги интересувате от дома си за приблизителна оценка, изберете час през деня, за да сте сигурни, че имате способността наистина да им разкриете какво искате да направите и редовността на това как често. Позволете им да ви дадат оценка въз основа на тази информация. Опитайте, както и да не правите бърза преценка на място. Информирайте ги, че със сигурност ще се свържете с тях, тъй като имате други хора, с които интервюирате.

Разчитайки на избора си, уверете се, че им е удобно да почистват вашето жилище при видимост. Ако те специално поискат да не сте там, може да има причина да направите пауза.

Намирането на висококачествена икономка може да бъде обезсърчително преживяване, тъй като не всеки човек има същите предположения като някой друг. Продължете да търсите, ако не сте доволни от една селекция. Има някои всъщност страхотни експерти, както и трудолюбиви хора, които ще се справят точно както поискате, така че не се отказвайте преди време.

Средно всеки ден функциониращи лица се нуждаят от помощ при работа с почистване на къща за почистване на дома им. Като цяло семейство, което би могло да направи това, е семейство, при което и двамата родители функционират извън резиденцията, както и може би имат пътуване до работното пътуване, което ги държи на път да пътуват до и от работата си.

Ако отидете с голяма търговска компания, която ще изпрати работници във вашето жилище да почистват, или отидете с независим чистач на свободна практика, който прави това цялостно време за прехраната си, като същевременно определя собствените си такси и доставя още много повече приспособимост към тяхната работа, а също и часове? Който и да изберете, бих искал да посоча някои предложения, както и думи за грижа, които да вземете предвид, когато търсите човек, който да влезе във вашата къща за тази цел. Ако откриете, че те са надеждни и се чувствате комфортно да ги приберете в дома си за приблизителна оценка, изберете час през целия ден, така че да можете наистина да им разкриете какво искате да направите, както и честотата на това колко често. Типично всеки ден работещите хора получават помощ при наемането на почистване на къща, за да почистят жилището си. Обикновено семейство, което може да направи това, е семейството, при което и двамата родители работят извън къщата, както и може би имат пътуване до работното място, което ги поддържа на пътя, пътуващ до и от работата си.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Намиране на подходящата домакиня за вас и вашето домакинство

По-чисти работни места в дома - каква задача интелигентните домакинства смятат за полезна за поддържане?